Lyngfeldt

"Vi har sparet rigtig mange penge på porto, efter vi skiftede til dette format, og vores kunder er glade for størrelsen på bogen - den passer lige i lommen."

Steen Jakobsen
Konsulent, Lyngfeldt A/S

Lyngfeldt A/S fik før lavet en 1 dag/1 side kalenderbog hos Grafisk Trykcenter, men efter en snak fandt vi en bedre løsning. Formatet blev ændret til WM-formatet, som er billigere at producere, har flere reklamesider og som samtidig er billigere at sende ud.

Idé:
Via god kommunikation mellem Grafisk Trykcenter og Lyngfeldt A/S fandt vi ud af, at deres behov langt bedre blev dækket igennem en WM-kalenderbog. Ved at ændre det til det populære format fik man kalenderen under 2 cm. tyk, og derved var der en betydelig besparelse på portoen.

Resultat:
"Det gode forhold resulterede i, at vi fik tilbudt en kalender der er billigere og som samtidig dækker alle vores kunders behov. Denne løsning passer langt bedre til os og vi er meget tilfredse. Desuden står Grafisk Trykcenter for adresseringen og forsendelsen for os, så det giver tid til at fokusere på andet."

Steen Jakobsen
Konsulent, Lyngfeldt A/S

http://www.lyngfeldt.dk/

 

Læs mere om vores kalenderbøger med ugeopslag her

Vi er klar til at hjælpe med
opsætning, tryk og efterbehandling.