Galleri Jon og Stories by

"Ønsket var at få en ensartet grafisk identitet på alle mine tryksager. Jeg er meget, meget glad for alle de ting, jeg har fået lavet hos Grafisk Trykcenter".

Tina Asmussen
Indehaver, Galleri Jon og Stories By

Grafisk Trykcenter hjalp Tina Asmussen, indehaver af Galleri Jon og Stories By, med alt materiale i forbindelse med opstarten af hendes nye butik. Siden er der endvidere udarbejdet bl.a. bannere, foldere og notatbøger.

"Da jeg ville starte min egen butik med kunst, interiør og tøj gik det op for mig, at jeg havde brug for et logo og designprofil. Jeg tog fat i Grafisk Trykcenter for at høre mere om, hvordan de kunne hjælpe mig.
Jeg blev præsenteret for den sødeste og dygtigste grafiker, og herefter gik det stærkt. Kun to dage senere blev jeg præsenteret for 4 forskellige logo'er og design, og jeg må sige, at jeg kunne bruge alle forslag.

I starten skulle jeg kun bruge visitkort, gavepapir, gavekort, prislabels og annoncer. Alt skulle være i samme design. Efterfølgende har jeg dog endvidere fået lavet "Åben hus"-bannere, "Åben hus"-folder, notatbøger, en 12-sidet kunstbrochure, 12-farvet printkunst (mit eget) til rammer, m.m.

Jeg er meget glad for alle de ting, jeg har fået lavet hos Grafisk Trykcenter, og jeg er sikker på, at det har været medvirken til min gode start."


Tina Asmussen
Indehaver, Galleri Jon og Stories By

http://www.tinaasmussen.dk/

 

Du kan læse mere om vores forskellige løsninger for visitkort her
 

Vi er klar til at hjælpe med
opsætning, tryk og efterbehandling.