Hos os har du mulighed for at vise, at din virksomhed også er miljøansvarlig.

Vi tilbyder flere forskellige muligheder for ansvarsfuld produktion. Klik på miljø-certificeringer i menuen til højre, for at læse om hvilke muligheder du, som kunde, har hos os.

Vi har også udarbejdet vores egen kvalitets- og miljøpolitik i forbindelse med ISO9001 & ISO14001 certificeringer, dem kan du også læse mere om under fanen kvalitets- og miljøpolitik.

Er du interesseret i at få mærket din næste tryksag, så kontakt en af vores konsulenter her


Grafisk Trykcenter er et svanemærket trykkeri

Vi er et af de få Svanemærkede trykkerier i Danmark, og det kommer naturligvis vores kunder til gode. Vi tilbyder at Svanemærke dine tryksager, uden at det koster ekstra.

Hvorfor er det en god ide at Svanemærke en tryk-opgave?

  • For at synliggøre at din virksomhed også tænker på miljøet.
  • Svanemærket er et velkendt miljømærke igennem mange år og nyder stor anerkendelse.
  • Det er en nem måde at vise, at tryksagen er produceret miljøskånsomt hos en svanemærket leverandør.

Kontakt en af vores konsulenter, for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere om Miljømærkning Danmark


FSC® passer på skove og mennesker i hele verden

Du finder FSC-skove i hele verden, lige fra vores hjemlige danske skove til regnskovene i Sydamerika og bushskovene i Østafrika. 

FSC er den eneste globale mærkningsordning til træ, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer som BAT-kartellet og fra virksomheder verden over.

FSC har 10 grundprincipper, som alle FSC-certificeringer verden over bygger på. Når du køber et FSC-mærket produkt, ved du med andre ord hvad du får – uanset om det er et produkt fra Danmark eller Bolivia.
FSC er den eneste mærkningsordning inden for papir og træ, som på den måde har ét sæt regler, der gælder over hele verden.

Forkortelsen FSC står for Forest Stewardship Council.

Hvis du ønsker det, kan dine tryksager mærkes med FSC mærket. Derved viser du omverden at du tænker på vores miljø og skove verden over.

Læs mere om FSC Danmark her
Se kort film om FSC her


Klimakompenseret papir

I samarbejde med papirgrossisten Antalis, tilbyder Grafisk Trykcenter A/S, uden merpris, at levere tryksager på klimakompenseret papir.
 
Når vi indkøber papir, betaler vi en afgift, som beregnes ud fra det totale kuldioxidudslip fra produktion og transport.
Den afgift der betales, giver os ret til at kunne mærke tryksagen med det nye klimasymbol, "Klimakompenseret Papir"
Det er naturligvis kun tryksager, hvor der er anvendt papirkvaliteter, som leveres af Antalis, der kan påføres dette mærke.
 
Afgiften går ubeskåret til Plan Vivos projekt i kommunen N'hambita i Mosambique.
Projektet koncentrerer sig især om plantning af træer og pleje af mark- og skovområder til gavn for de lokale bønder.

For at signalere miljø- og klimavenlig produktion, betales afgiften af Grafisk Trykcenter, og således er ordningen gratis for vore kunder.

Ønsker du at mærke din tryksag med "Klimakompenseret Papir", så kontakt din konsulent hos Grafisk Trykcenter for mere information.

Vi er klar til at hjælpe med
opsætning, tryk og efterbehandling.