Velkommen til Grafisk Trykcenter A/S

Et fullservice multimediehus med alt under ét tag.


Med mere end 30 kompetente mediefolk i huset, kan vi hos Grafisk Trykcenter opfylde de flestes behov for kreativitet og reklame.
 Grafisk Trykcenter er et fullservice multimediehus med alt under ét tag.
Vi arbejder både med offentlige og private virksomheder, og vi kan hjælpe med alt fra idé og layout til den færdige produktion. Idéerne skabes af vores dygtige grafikere, som sætter kreativitet og kvalitet i højsædet.

Vores kunder omfatter bl.a.:

Vi trykker kvalitetstryksager i både offset- og digitaltryk, og de traditionelle, trykte opgaver som eks. brevpapir, visitkort, brochurer, hæfter, foldere, kalendere, foreningsblade, bøger m.m., klares med eget trykkeri og eget bogbinderi.

Vores webafdeling klarer alt fra hjemmesideopbygninger i Dynamicweb til programmering i PHP, Javascript og meget andet.
Vores storformat afdeling leverer alle typer for print op til 2,5 m i bredden, perfekte til eks. messesystemer og outdoor.
 Søger du en nem løsning til dine tryksager med fast layout og opsætning?
Læs mere om vores populære web-to-print løsning her
 En del af PRinfo Denmark
Vi er stolte af at være partner i PRinfo Denmark, en sammenslutning af selvstændige grafiske kommunikationsvirksomheder.

Sammen leverer PRinfo-kæden en bred vifte af ydelser til ca. 20.000 erhvervskunder i hele Danmark, og et samarbejde med en PRinfo partner giver dig et netværk af eksperter i alt fra design og tryksagsproduktion til kommunikation og markedsføring. Læs mere om PRinfo Esbjerg her

Vi er klar til at hjælpe med
opsætning, tryk og efterbehandling.